�  Bogmærke �  Sitemap �  Printvenlig visning �  Søg

På denne side vises:

Malama-eftermiddag

 

Sko & Torp i Dagmar Bio

 

Midtjysk Trailcup 2018

Malama-eftermiddag med omsorg og velvære i fokus

mni 22.01. 2018

 

 

SKO/TORP og co. i Dagmar Bio

mni 21.01. 2018

Midtjysk Trailcup 2018

Simon Grimstrup
Jan Joensen

mni 07.01. 2018

Ideens opståen: 

Jeg var i en årrække idræts- og adventurelærer på Sdr. Feldings Efterskole. I den periode udforskede jeg området omkring skolen og fandt en række kultur- og naturperler – som for mig var ukendte, da jeg kommer for Søhøjlandet ved Himmelbjerget.

Jeg har fortsat min tilknytning til Sdr. Feldings Efterskole og samtidig er mit engagement i trailløb steget voldsomt de seneste år – og jeg vil gerne udbrede glæden ved at løbe i naturen og det flow det giver.

Jan, Jan og jeg var sammen i Momhøje plantage – og der opstod ideen til at få flere løbere til at få øjnene op for disse lækre trails, som findes herude. Kort sagt – vi vil have sat ”det flade” Midtjylland på trailløbernes landkort!

Vision:

Vi vil lave en hyggelig serie af trailløb på tre, hvor vi præsentere nogle af de natur- og kulturperler og ikke mindst sjove og fede spor, som for mange, (sågar lokale), ikke bliver tilstrækkeligt benyttet. 

Vores håb er, at Midtjysk Trailcup vil motivere flere lokale til at bruge naturen aktivt og at folk ”udefra” for øjnene op for nogle af de naturområder, som området byder på!

Opbygning:

Hver afdeling bliver afviklet en hverdagsaften på en rundstrækning på ca. 4 km – som gennemløbes en eller 2 gange. Det vil ligeledes være mulighed for at gå.

De tre valgte områder er 

Ejstrup Søerne

Momhøje

Troldhede + Kulsøen

Finalen bliver afholdt i Troldhede med udgangspunkt fra Troldhede-hallen, hvor der vil være medalje og diplom til alle, som gennemfører alle 3 udgaver – og vi satser på en flot lodtrækningspræmie blandt de som deltager alle 3 gange.

Initiativtagerne:

Jan Joensen – Underviser på Sdr. Felding Efterskole på MTB- og Trailløbslinie og er ejer af Sdr. Felding MTB og initiativrig og meget aktiv i naturen syd for Herning.

Simon Grimstrup – Traillandsholdsløber og tidligere underviser på Sdr. Feldings Efterskole. Initiativtager og idemand for bl.a. Thy Trail Marathon, Himmelbjergegnens Trailserie, Yeti Adventurerace Silkeborg og flere andre løb.Typovizion - Typo3 CMS & kurser