Fredag d. 25/8 kl. 20 - Halfdanskerne

HALFDANSKERNE har etableret sig blandt de førende navne indenfor visegenren og vækker stor begejstring i hele landet med de meget personlige fortolkninger af sange af Halfdan Rasmussen, Benny Andersen og andre musikalske digtere.

Der bliver fuld fart på fra start til slut, og sætlisten bugner af kendte sange, som indbyder til fest, fordybelse og fællesskab. 

Billetpris: 195 kr.

Billetter kan bestilles HER eller ved at ringe på 21179610. 


Fredag d. 6. oktober kl. 19 - Juncker & BackToBack Trio

Dobbelt intimkoncert aften med Juncker & BackToBack Trio!

Fredag d. 6. oktober indvier vi det nye pauseareal med et brag af en koncertaften. Kl 19 går Juncker på scenen og spiller bl.a. hans super skønne titelnummer "Havana" fra tv serien "Mod fjerne kyster".

Efter ca 45 minutters koncert er der mulighed for at hyggesnakke i det superfine nye lokale. Kl. 21 går BackToBack Trio på scenen. De er netop nu på 30 års jubilæumsturne og ligger altså vejen forbi lille Sdr. Felding. BackToBack har flere ørehængere i deres repertoire, bl.a. "Jonathan gir aldrig op..."

Det bliver SÅ festligt!

Billetpris for hele 2 koncerter i 1: 395 kr. pr. billet

Billetter kan bestilles HER!


Fredag d. 1/12 kl. 20 - Julekoncert med Szhirley

SZHIRLEY

Igen i år holder Dagmar Bio traditionen tro en herlig julekoncert, hvor repertoiret er en blanding mellem julesange og -salmer. Denne gang bliver de sunget af en af Danmarks dygtigste sangerinder!

 

 

Billetpris: 395 kr.

Koncerten er UDSOLGT! Vil du på venteliste, så ring på 21179610 eller send en mail til dagmarbio@gmail.com


Billetbestilling og betaling:

Billetter kan bestilles ved at følge linket der ligger ved de enkelte arrangementer. Billetbestilling skal foretages fra computer. Billetter bestilles og betales online, og bliver derefter tilsendt pr. mail.

Vil du gerne i kontakt med Dagmar Bios billetsalg, så skriv en mail til dagmarbio@gmail.com eller ring til 21179610.

Ved manuelle bestillinger, kan betaling overføres til Dagmar Bios bankkonto i Handelsbanken. Reg. nr. 7625 og kontonummer 0002324512.